Navigatie overslaan
Man helpt vrouw achter laptop
Scholing in de ICT

Digitale vaardigheden ontwikkelen binnen jouw bedrijf

ICT is een belangrijk onderdeel van de samenleving. We bieden cursussen en opleidingen voor organisaties. Om bij te blijven, om digitaal vaardiger te worden of om meer ICT-kennis in huis te halen.

ICT man
Samen voor een sterke regio

Scholing voor vakmensen – in ICT en daarbuiten

We hebben een breed aanbod aan cursussen en opleidingen in de ICT. School je personeel bij met een basiscursus programmeren of duik de diepte in met datacenter engineering. Ook kunnen we je helpen met een cursusprogramma op maat.

Bij een maatwerktraject ontwikkelen we samen een cursusprogramma voor je collega’s, dat aansluit bij de wensen en behoeften van de organisatie. Hierbij stellen we gezamenlijk de cursusinhoud samen en bepalen we de duur van het traject. De lessen vinden plaats op jouw organisatie (incompany) of op een van de locaties van DNA Next.

Heb je een specifiek verzoek betreft scholing in dit vakgebied? Neem dan contact met ons op – we denken graag met je mee.

Daarom kies je voor DNA Next

  • Een sterke positie in het werkveld in Noordoost-Nederland
  • Keuze uit een toegankelijk scholingsaanbod
  • Persoonlijke aanpak van topdocenten uit de praktijk
Bekijk video 0:26

DNA Next - Het verhaal

Alleen maar voordelen

Wij helpen jouw werknemers digitaal vaardiger te maken

Technologie ontwikkelt zich in een rap tempo. Overal waar je komt en kijkt merk je deze ontwikkelingen. Gevolg? We moeten ons allemaal steeds sneller aanpassen om met de nieuwste applicaties en toepassingen te kunnen werken. Denk maar eens aan de continue updates van jouw vertrouwde Office 365 pakket. Of de verschuiving naar de cloud. Maar ook mobiel werken en het vervangen van je e-mail met het werken in ‘communities’. Het vraagt veel van ons allemaal om hierin bij te blijven. 

Technologische ontwikkelingen zullen in de toekomst ook alleen maar sneller gaan. Bijvoorbeeld door de implementatie van Kunstmatige Intelligentie. Of verdere automatisering. Maar ook integraties en analyse van data als gevolg van de Internet Of Things.

Bedrijven in alle sectoren halen hun voordeel uit technologie. Jouw bedrijf dus ook. Het helpt je om efficiënter en slimmer te werken.

Bekijk het ICT-aanbod

Succesverhalen in de ICT

Waarmee kunnen we jouw organisatie helpen?

Scholing vinden die past bij de wensen van je organisatie kan een uitdaging zijn. We denken graag met je mee om een geschikte scholingsoplossing te vinden. Ook als je vragen hebt over een van onze opleidingen, of benieuwd bent naar de mogelijkheden van een incompany traject, staan we voor je klaar.