Navigatie overslaan
ICT man
Bij­scholen in de ICT

Voor vakmensen in elk vakgebied

Bij DNA Next maken we bijscholing in de ICT toegankelijk. Of je nu aan het begin van je ICT-carrière staat, of al een doorgewinterde professional bent – we zijn er zodat jij je volgende stap kunt zetten.

Man helpt vrouw achter laptop
Bijscholing in de ICT

Hoe digitaal vaardig ben jij?

ICT staat voor Informatie en Communicatie Technologie. Het is een belangrijk vakgebied om de maatschappij draaiende te houden. Bovendien krijg je tegenwoordig bij de meeste banen wel met ICT te maken. En met nieuwe ontwikkelingen, trends en technologieën staat de wereld van ICT nooit stil.

We zijn er voor iedereen die bij wil blijven en zichzelf wil blijven uitdagen. Voor vakmensen die de volgende stap in hun ICT-carrière willen zetten. Maar we zijn er bijvoorbeeld ook voor zorgprofessionals die hun digitale vaardigheden willen verbeteren. Wij helpen jou om je de vaardigheden eigen te maken met als doel dat jij beter je weg gaat vinden in de digitale wereld.

Bij ons is bijscholen in ICT méér dan alleen programmeertalen leren of nieuwe systemen begrijpen. Het kan zorgen voor nieuwe kansen, meer werkgeluk en helpt je jouw ambities waar te maken. Onze opleidingen en cursussen zijn met zorg en kennis samengesteld en onze docenten staan voor je klaar om je te begeleiden bij elke stap van jouw ICT-reis.

Man in de techniek voor kast
Waarom DNA Next

Maak werk van je toekomst

Bijscholing zorgt ervoor dat je bij kan blijven in de wereld van ICT. Maar bijscholing is meer dan alleen up-to-date blijven met de nieuwste technologieën.

Jouw digitale speelveld
Of je nu wilt leren programmeren of aan de slag wilt gaan als datacenter engineer – bij DNA Next vind je een opleiding of cursus die bij je past. Zo kun je ervoor kiezen om je bestaande kennis aan te scherpen, jezelf voor te bereiden op een nieuwe rol of simpelweg je kennis en vaardigheden uit te breiden. Jij bepaalt hoe je bijscholing wilt inzetten om te groeien.

Meer leren dan alleen code
Bij een cursus, training of opleiding in ICT denk je vaak aan programmeren of data-analyse. Maar we bieden bijvoorbeeld ook cursussen aan waarbij je jouw communicatieve vaardigheden in ICT verbetert. Of denk aan cursussen die zich richten op het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten. Bovendien bieden we ook cursussen en opleidingen aan voor mensen die met ICT te maken krijgen in een ander vakgebied.

Jij bepaalt
Geen twee ICT-vakmensen zijn hetzelfde. Daarom bieden we je een breed aanbod aan opleidingen, trainingen en cursussen. Zo kun jij je doelen halen, ongeacht je huidige niveau of ambities.

Daarom kies je voor DNA Next

  • Een sterke positie in het werkveld in Noordoost-Nederland
  • Keuze uit een toegankelijk scholingsaanbod
  • Persoonlijke aanpak van topdocenten uit de praktijk

Kunnen wij je op weg helpen?

Wil jij je doorontwikkelen binnen de ICT of heb je advies nodig welke cursus het beste past bij jouw leervraag? We helpen je graag verder met bijscholen.