Navigatie overslaan
Mannen in de techniek
Scholing in de techniek

Werken aan technische kennis en vaardigheden

Scholing in de techniek zorgt ervoor dat je werknemers voorbereid zijn op de uitdagingen van vandaag én morgen.

Man met bril in techniek
Samen voor een sterke regio

Praktijkgerichte scholing voor vakmensen

Zorgen voor de juiste certificaten, meer kennis in huis halen of betere communicatie op de werkvloer. Wat de reden voor scholing ook is, bij DNA Next vind je scholing die aansluit bij de wensen van je organisatie. Met een cursus of opleiding in de techniek, of door een incompany cursus op maat.

Bij een maatwerktraject ontwikkelen we samen een cursusprogramma voor je collega’s. De cursusinhoud en duur van het traject bepalen we ook in overleg. De lessen vinden plaats bij jouw organisatie of op een van de locaties van DNA Next.

Ook vind je in ons vaste aanbod veel verschillende cursussen en opleidingen op het gebied van techniek. Van installatie- en elektrotechniek, tot communiceren in de techniek.

Heb je een specifiek verzoek betreft scholing in dit vakgebied? Neem dan contact met ons op – we denken graag met je mee.

Daarom kies je voor DNA Next

  • Een sterke positie in het werkveld in Noordoost-Nederland
  • Keuze uit een toegankelijk scholingsaanbod
  • Persoonlijke aanpak van topdocenten uit de praktijk
Mannen in de techniek bij Manter
Bekijk video 0:26

DNA Next - Het verhaal

Alleen maar voordelen

Investeren in ontwikkeling is investeren in succes

Zorgen voor passende scholing voor je werknemers is een investering in je organisatie. Het verhoogt de kwaliteit van het werk en verbetert tevredenheid van je klanten én personeel. Goede scholing voor je medewerkers zorgt er bovendien voor dat jouw organisatie een aantrekkelijke plek is om te werken.

We zorgen voor een interactieve en praktijkgerichte leerervaring. Onder begeleiding van ervaren docenten, doen je werknemers de kennis en vaardigheden op die nodig zijn binnen je organisatie.

Bekijk het techniekaanbod

Waarmee kunnen we jouw medewerkers helpen?

Scholing vinden die past bij de wensen van je organisatie kan een uitdaging zijn. We denken graag met je mee om een geschikte scholingsoplossing te vinden. Ook als je vragen hebt over een van onze opleidingen, of benieuwd bent naar de mogelijkheden van een incompany traject, staan we voor je klaar.