Navigatie overslaan
Verzorgende voert gesprek
Scholing in de zorg

Voor zorgorganisaties in de regio

Scholing helpt zorgorganisaties om bij te blijven en bestaande vaardigheden aan te scherpen. Kies een traject dat past bij jouw organisatie.

Verzorgende met vrouw in rolstoel tekenen
Samen voor een sterke regio

Praktijkgericht opleiden

De vraag naar zorgpersoneel blijft toenemen. Door vakmensen binnen je zorgorganisatie bij te scholen, kun je inspelen op deze uitdaging. DNA Next biedt een breed aanbod aan cursussen en opleidingen in zorg en welzijn. Ook kunnen we je helpen met een traject op maat.

Bij een cursus op maat ontwikkelen we samen een traject voor je collega’s, dat aansluit bij de wensen en behoeften van de organisatie. Hierbij stellen we gezamenlijk de cursusinhoud samen en bepalen we de duur van het traject. De lessen vinden plaats bij jouw organisatie (incompany) of op een van de locaties van DNA Next.

Ook vind je in ons vaste aanbod allerlei verschillende cursussen en opleidingen op het gebied van zorg en welzijn. Van specialisaties in de somatische zorg tot hele praktische zaken, zoals de herregistratie-BIG.

Heb je een specifiek verzoek betreft scholing in dit vakgebied? Neem dan contact met ons op – we denken graag met je mee.

Daarom kies je voor DNA Next

  • Een sterke positie in het werkveld in Noordoost-Nederland
  • Keuze uit een toegankelijk scholingsaanbod
  • Persoonlijke aanpak van topdocenten uit de praktijk
Vrouw met kinderen in kinderdagverblijf
Bekijk video 0:26

DNA Next - Het verhaal

Alleen maar voordelen

Betere zorg en meer werkgeluk

Zorgen voor passende scholing voor je personeel is een investering in je organisatie. Het verhoogt de kwaliteit van de zorg, verbetert tevredenheid van cliënten én werknemers en maakt jouw organisatie een aantrekkelijke plek om te werken.

We zorgen voor een interactieve en praktijkgerichte leerervaring. Onder begeleiding van ervaren docenten, doen je werknemers de kennis en vaardigheden op die nodig zijn binnen je organisatie.

Bekijk het zorg aanbod

Waarmee kunnen we jouw organisatie helpen?

Scholing vinden die past bij de wensen van je organisatie kan een uitdaging zijn. We denken graag met je mee om een geschikte scholingsoplossing te vinden. Ook als je vragen hebt over een van onze opleidingen, of benieuwd bent naar de mogelijkheden van een incompany traject, staan we voor je klaar.