Navigatie overslaan
ZINN

Zorg­in­stelling ZINN moedigt mede­werkers aan om zichzelf te blijven ont­wikkelen

Wij zien het als ultieme opdracht om zorginstellingen op maat te helpen

In vier jaar tijd leiden wij 100 tot 150 medewerkers van zorginstelling ZINN in Groningen op tot Helpende Plus. In 2025 wordt naar verwachting de laatste groep geschoold. ZINN moedigt haar medewerkers aan om zichzelf te blijven ontwikkelen. Voor deze bijscholing zijn ze bij ons aan het juiste adres. Onze betrokken en kundige docenten, die al een nauwe relatie hebben met het werkveld, zijn met plezier aan de slag gegaan.

Tekort aan goed geschoold personeel
Wij zien het als ultieme opdracht om volwassenen en organisaties op maat te helpen met vakgerichte cursussen of opleidingen. De markt schreeuwt om goed geschoold vakpersoneel. Zeker in de zorg is daar een enorm tekort aan. Nieuw personeel aantrekken is één ding, maar het binden en boeien van bestaand personeel is ook van belang. Met dit project wil ZINN investeren in haar medewerkers. Zij vormen namelijk de ruggengraat van de organisatie. Daarbij vindt ZINN de kwaliteit van zorg van hun bewoners erg belangrijk. Het ontwikkelen van jezelf of je medewerkers is bovendien van groot belang voor het zelfvertrouwen en werkplezier.

Certificering van een groep medewerkers van ZINN bij het Alfa-college

Bij ZINN willen we alle ruimte geven voor het doorontwikkelen van onze medewerkers. Dat geeft goede kwaliteit van zorg, en stimuleert vakmanschap en werkplezier.

Monique Brink Hoofd Opleiding & Ontwikkeling bij ZINN