Navigatie overslaan
Drie dames
Partners en samen­wer­kingen

Samenwerken voor een sterke regio

Met elkaar maken we regionale impact, door vakmensen bij- en om te scholen. Dat doen we samen met deze partners.

Energiehub05
Samen ondernemend leren voor een sterke regio

Energiehub050

Met eigentijds onderwijs zorgen we ervoor dat we nu en in de toekomst de energietransitie kunnen bijhouden. Daarom bundelen we onze krachten samen met partners in de noordelijke regio. We stomen talent in de regio klaar voor leren en werken in de energietransitie. Hoe? Via Energiehub050 geven we praktijkgericht en toekomstbestendig onderwijs. Zo hebben en houden we voldoende vakkundig personeel.

Energiehub050 is een unieke plek waar bedrijfsleven, overheid, onderwijsinstellingen en de omgeving samenwerken aan toekomstbestendig onderwijs. Met de allernieuwste technologieën.

Vitaliteitscampus
Voor een vitale regio

Vitaliteitscampus

Onze leefomgeving wordt steeds sneller en ingewikkelder. Tegelijkertijd stijgt onze levensverwachting en hebben we andere, soms zelfs nieuwe vaardigheden en levenshoudingen nodig om actief te blijven meedoen. De Vitaliteitscampus draagt bij aan de kwaliteit van leven in onze samenleving en loopt voorop in de realisatie van een vitale regio. 

We willen allemaal gezond en gelukkig ouder worden. Om hier actief aan bij te dragen ben je bij de Vitaliteitscampus aan het juiste adres. Hier vinden studenten, maatschappelijke instellingen en bedrijven elkaar voor onderwijs, onderzoek en gezamenlijke initiatieven die de fysieke, mentale en emotionele gezondheid van de regio versterken.

Hier werken we ook mee samen

Tijd voor Toekomst
TZA
Zorgpleinnoord
GZA
IT HUB
Regionaal Technisch Centrum
DOC33
DTZ
HanzePro
Skills4future

Tijd voor een samenwerking?

Ook geïnteresseerd in scholing voor jezelf of jouw medewerkers? Voor bedrijven stellen we speciale onderwijstrajecten samen. Neem contact op met Marieke of een van haar collega’s. Wij helpen je graag verder.