Navigatie overslaan
Verzorgende met vrouw in rolstoel tekenen
Bij­scholen in de zorg

Waar je ook staat in je carrière

Vakmensen zijn nooit uitgeleerd. Zeker als je in de gezondheidszorg werkt. Want zorg en welzijn is een vakgebied dat altijd in beweging is.

Verzorgende met vrouw in rolstoel tekenen
Wat is bijscholing in de zorg?

Blijf jezelf ontwikkelen

De zorgsector is een breed vakgebied, met banen in allerlei verschillende richtingen. Bijscholing in de gezondheidszorg betekent dat je een cursus, opleiding of online module gaat volgen, meestal naast je werk.

Bijscholing geeft je de vrijheid om te kiezen voor een baan waar je écht blij van wordt. Specialiseer jezelf als verzorgende, ga aan de slag in een apotheek, of leer hoe je verpleegtechnische handelingen verricht aan bed.

Ons aanbod is breed en veel programma’s zijn samengesteld in samenwerking met organisaties uit de regio. Zo weet je zeker dat de cursus of opleiding bij jou past, en ook aansluit op de vraag in de regio.

Verzorgende voert gesprek
Waarom DNA Next

Wij weten wat er speelt

Bijscholing in de zorg helpt je om bij te blijven, om meer plezier uit je werk te halen of om jezelf verder te ontwikkelen.

Dus werk je in de gezondheidszorg en heb je het gevoel dat je meer uit jezelf kunt halen? Dan is een bijscholingscursus of -opleiding in de zorg misschien iets voor jou.

We begrijpen goed dat jouw wensen voor bijscholing uniek zijn. Daarom hebben we een breed aanbod van cursussen en opleidingen, zodat je altijd een programma vindt dat bij je past. Of je nu je kennis wilt verdiepen, of juist een nieuwe richting binnen de gezondheidszorg wilt inslaan.

Daarom kies je voor DNA Next

  • Een sterke positie in het werkveld in Noordoost-Nederland
  • Keuze uit een toegankelijk scholingsaanbod
  • Persoonlijke aanpak van topdocenten uit de praktijk

Kunnen wij je op weg helpen?

Wil jij je doorontwikkelen binnen de zorg? Maar heb je nog vragen? Stel ze vooral. We helpen je graag verder met bijscholen.