Navigatie overslaan
Les setting met twee mannen
Cases en refe­renties

Samen brengen we jouw werknemers verder

DNA Next heeft bijgedragen aan talloze scholingstrajecten in onze regio. Ontdek welke organisaties je voor gingen.

Groei mee met ontwikkelingen

De komende jaren wil Menicon haar proces verder automatiseren en robotiseren. De medewerkers in de productie moeten hier natuurlijk ook mee om kunnen gaan. DNA Next heeft hiervoor een heel mooi online opleidingspakket dat perfect past. Samen bekeken we de opleidingsmodules en selecteerden de modules die het beste bij Menicon passen. Zo ontstond een opleiding op maat van een half jaar. Björn Roosendaal, Strategic Production Manager bij Menicon: “Dit is niet alleen belangrijk voor Menicon maar ook een meerwaarde voor de mensen zelf, je vergroot er je kansen op de arbeidsmarkt mee. Wie wil, kan van de mogelijkheid gebruik maken om verder te leren.”

Nieuwe ontwikkelingen en technologieën volgen elkaar razendsnel op. Hoe houd je jouw medewerkers up-to-date met de nieuwste vakkennis en ontwikkelingen? Het verhaal van Menicon laat zien dat je medewerkers continu kunt bijscholen en welke meerwaarde dit oplevert voor het bedrijf.

Bij ZINN willen we alle ruimte geven voor het doorontwikkelen van onze medewerkers. Dat geeft goede kwaliteit van zorg, en stimuleert vakmanschap en werkplezier.

Monique Brink Hoofd Opleiding & Ontwikkeling bij ZINN

Kunnen wij je verder helpen?

Ook geïnteresseerd in scholing voor jezelf of jouw medewerkers? Voor bedrijven stellen we speciale onderwijstrajecten samen. Neem contact op met Marieke of een van haar collega’s. Wij helpen je graag verder.