Navigatie overslaan
Vrouw in de techniek bij Manter
Omscholen naar de techniek

Een vakgebied vol kansen

Er is een toenemende vraag naar vakmensen in de techniek. Dus als je overweegt om je bij te scholen naar dit vakgebied, dan is dit een goed moment.

Mannen in de techniek
Tijd voor een nieuwe start?

Laat je omscholen in de techniek

Omscholen naar techniek is meer dan alleen nieuwe vaardigheden leren en kennis opdoen. Het vergroot je kansen op een goede baan en kan zorgen voor meer geluk in je werk – en daarbuiten.

School je om naar het technisch vakgebied en ga aan de slag met bijvoorbeeld installatietechniek, waterstoftechnologie of warmtepomptechniek. We hebben een breed aanbod aan cursussen en opleidingen die specifiek zijn afgestemd op de vaardigheden en kennis die nodig zijn in de technieksector.

Als je klaar bent voor nieuwe een baan, bekijk dan ons aanbod in de techniek en start met je omscholingstraject.

Portret man met bril in techniek
Bepaal jouw carrièreswitch

Wat betekent omscholing naar de techniek?

Omscholen naar de techniek betekent dat je een nieuwe opleiding, cursus of training volgt zodat je aan de slag kunt gaan in de technische sector. Je kunt bijvoorbeeld aan het werk als elektromonteur en zorgen dat mensen stroom hebben in hun huis. Of je kunt installateur worden en verwarmingen, airco’s of zonnepanelen plaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Omdat er veel vraag is naar vakmensen in de techniek zijn er meestal ook subsidies beschikbaar om je te helpen bij het omscholen.

Geen twee vakmensen zijn hetzelfde, daarom hebben we een breed aanbod aan cursussen en opleidingen in de techniek. Zo vind je altijd een programma dat bij jou past.

Daarom kies je voor DNA Next

  • Een sterke positie in het werkveld in Noordoost-Nederland
  • Keuze uit een toegankelijk scholingsaanbod
  • Persoonlijke aanpak van topdocenten uit de praktijk

Kunnen wij je op weg helpen?

Denk jij aan een carrièreswitch naar de techniek? Maar heb je nog vragen? Stel ze vooral. We helpen je graag verder met omscholen.