Navigatie overslaan
Mannen in de bouw
Bij­scholen in de techniek

Ontwikkel jezelf in de techniek met DNA Next

Wil je bijblijven in de wereld van techniek? Bijscholing is jouw eerste stap naar een baan waar je écht blij van wordt.

Vrouw in de techniek
Waar je ook staat in je carrière

Houd je technische kennis up-to-date

Onder het vakgebied techniek vallen veel verschillende banen. Van warmtepompen installeren tot aan de slag gaan met elektrotechniek. Bovendien is het een werkveld dat altijd in beweging is, want technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Groei mee en vind een cursus of opleiding in de techniek die bij je past.

Er zijn geen twee vakmensen hetzelfde. Daarom hebben we een gevarieerd aanbod aan cursussen en opleidingen in de techniek, zodat je altijd iets vindt wat bij je past. Of je nu wilt groeien binnen je huidige werk of juist een nieuwe richting in wilt slaan in dit vakgebied – we zijn er voor je zodat je de volgende stap kunt zetten.

Onze cursussen en opleidingen zijn op zo’n manier samengesteld dat je over onderwerpen leert die belangrijk en relevant zijn. Voor nu en morgen. Bovendien word je begeleid door enthousiaste docenten die jou in elke fase van je leerreis ondersteunen.

Mannen in de techniek bij Manter
Waarom DNA Next

Klaar om de volgende stap te zetten?

Wil je bijblijven in de wereld van techniek? Bijscholing biedt je zoveel meer dan alleen nieuwe kennis. Het zorgt ervoor dat je aantrekkelijk blijft voor werkgevers en het kan ervoor zorgen dat er nieuwe deuren voor je opengaan.

Als je aan bijscholing in de techniek denkt, denk je waarschijnlijk aan hele praktische onderwerpen. Maar wist je dat je bij ons ook bijvoorbeeld je communicatieve vaardigheden kunt aanscherpen of je leiderschaps-skills binnen technische projecten kunt verbeteren?

Dus bijscholing in de techniek helpt je om te groeien, jezelf opnieuw uit te vinden en een zinvolle bijdrage te leveren aan je vakgebied. Onze opleidingen en cursussen zijn zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan jouw behoeften en je te begeleiden op elk moment van je professionele reis. Ontdek wat bijscholing voor jou kan betekenen.

Daarom kies je voor DNA Next

  • Een sterke positie in het werkveld in Noordoost-Nederland
  • Keuze uit een toegankelijk scholingsaanbod
  • Persoonlijke aanpak van topdocenten uit de praktijk

Kunnen wij je op weg helpen?

Wil jij je doorontwikkelen binnen de techniek? Maar heb je nog vragen? Stel ze vooral. We helpen je graag verder met bijscholen.