Navigatie overslaan
Vrouw in zorg
Omscholen naar de zorg

Jouw omscholing naar de zorg begint bij DNA Next

De zorgsector staat nooit stil. Omscholing naar de zorg helpt je om een nieuwe start te maken. Het is jouw startpunt naar een baan waar je meer voldoening uit haalt. Naar een baan waar je écht impact maakt.

Verzorgende met vrouw in rolstoel tekenen
Tijd voor een nieuwe start?

Veel vraag naar nieuwe zorgprofessionals

Omscholing naar de zorg betekent dat je een cursus of opleiding volgt zodat je aan het werk kunt gaan in de zorgsector, terwijl je een vooropleiding hebt gedaan of werkervaring hebt in een ander vakgebied. Het betekent dat je kennis en vaardigheden leert waarmee je impact hebt op levens van anderen – van patiëntenzorg tot werken in een apotheek.

Iedereen heeft een uniek leerpad. Daarom hebben we een breed aanbod aan cursussen, trainingen en opleidingen in de zorg en ondersteunen we je bij elke stap in je omscholingstraject.

Of je nu aan de slag wilt gaan in de revalidatiezorg, kinderopvang of apotheek. Omscholing naar de zorgsector begint bij DNA Next. Bij ons is omscholen meer dan nieuwe vaardigheden leren. Het is jouw startpunt naar een baan met impact en naar een carrière waarbij je echt een verschil maakt. Je bent er voor anderen en zorgt voor een positieve impact in de wereld.

Verzorgende voert gesprek
Bepaal jouw carrièreswitch

Kansrijke beroepen in de zorg

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is omscholing naar een kansrijk beroep misschien interessant voor jou. De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging, waardoor er nieuwe kansrijke beroepen ontstaan. Benieuwd? UWV laat zien welke beroepen op dit moment goede baankansen bieden.

Ook in de zorg staan ze op dit moment te springen om nieuwe medewerkers. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan de volgende beroepen: Helpende in instellingen, verzorgende IG en algemeen verpleegkundige of medische secretaresse.

Zie jij een carrière in de zorg wel zitten en wil je je laten omscholen? Ontdek dan hier met welk aanbod jij je kunt omscholen.

Daarom kies je voor DNA Next

  • Een sterke positie in het werkveld in Noordoost-Nederland
  • Keuze uit een toegankelijk scholingsaanbod
  • Persoonlijke aanpak van topdocenten uit de praktijk

Kunnen wij je op weg helpen?

Denk jij aan een carrièreswitch naar de zorg? Maar heb je nog vragen? Stel ze vooral. We helpen je graag verder met omscholen.