Navigatie overslaan
Man helpt vrouw achter laptop
Omscholen naar de ICT

Ontdek de digitale wereld

Tijd voor verandering: je wilt je omscholen naar een baan in de ICT. Blijf in beweging, leer nieuwe vaardigheden en ontwikkel jezelf.

ICT man portret
Tijd voor een nieuwe start?

Omscholing naar de ICT begint bij DNA Next

Je wilt aan de slag in een vakgebied waar altijd vakmensen nodig zijn én waar je een bijdrage kunt leveren aan de samenleving. Maar waar begin je?

Bij DNA Next vind je een ruim aanbod in ICT-cursussen en -opleidingen. Onze programma’s zijn praktijkgericht en vallen goed te combineren met je werk en gezinsleven. Zo vind je bij ons altijd een programma dat bij jouw ambities én verplichtingen past.

Omscholen naar de ICT is meer dan nieuwe kennis en vaardigheden leren. Het kan je helpen om je passie voor je werk terug te vinden. Het kan ervoor zorgen dat je weer blij wordt van de uitdagingen en weer energie krijgt in je werk.

Man met roze blouse voor kerk
Bepaal jouw carrièreswitch

De voordelen van omscholing in de ICT-sector

Via omscholing een carrièreswitch maken naar de ICT-sector brengt vaak veel voordelen met zich mee.

Impact creëren. De ICT-sector geeft je de kans om een positieve impact te maken op de maatschappij en de economie. De voldoening die dit biedt is voor veel mensen een sterke motivatie.

Baanzekerheid. ICT is belangrijk voor de samenleving. Het is een werkveld dat vrijwel altijd in trek is, ongeacht wat de economie doet. Zo heb je meer baanzekerheid.

Bijblijven. De ICT-sector ontwikkelt zich voortdurend. Omscholing biedt de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden te blijven verbeteren, zodat je bijblijft met de nieuwste trends en innovaties.

Daarom kies je voor DNA Next

  • Een sterke positie in het werkveld in Noordoost-Nederland
  • Keuze uit een toegankelijk scholingsaanbod
  • Persoonlijke aanpak van topdocenten uit de praktijk

Kunnen wij je op weg helpen?

Denk jij aan een carrièreswitch naar de ICT? Maar heb je nog vragen? Stel ze vooral. We helpen je graag verder met omscholen.