Navigatie overslaan

Maatwerk en incompany voor jouw bedrijf

Twee mannen en een vrouw in les setting met docent

Natuurlijk blijf je je ontwikkelen. Je zorgt dat je medewerkers leren in de dagelijkse praktijk, maar je maakt ook actief werk van nieuwe vakkennis en vaardigheden. DNA Next biedt flexibele bijscholing en omscholing voor volwassen vakmensen. Met onze opleidingen en cursussen blijven je collega’s bij in hun vakgebied van vandaag. En zorg jij dat je bedrijf klaar is voor jullie werk én de arbeidsmarkt van morgen.

Speciaal voor jouw organisatie

Wij geloven dat jij het beste weet wat je nodig hebt. Want elk bedrijf is uniek, ieder met zijn eigen behoeften en uitdagingen. Daarom bieden we maatwerk en incompany cursussen, passend bij jouw organisatie en jouw mensen. Van korte basiscursus tot uitgebreide vervolgopleiding. DNA Next staat voor je klaar, altijd met up-to-date praktijkkennis, afgestemd op jullie wensen en scholingsdoelen.

Ons scholingsaanbod Bekijk hier

Investeren in ontwikkeling

De ontwikkeling van je medewerkers is niet alleen belangrijk voor hun loopbaan, maar ook: een voorwaarde voor het succes van je hele organisatie. Omdat je én gewoon goed wil zijn in je vak, én een aantrekkelijke werkgever wil zijn voor vakmensen, vandaag en morgen. Investeren in ontwikkeling, is investeren in je succes. Met DNA Next kies je voor eigentijdse modules en volledig op maat gemaakte cursussen – precies wat jouw bedrijf nodig heeft om je succesvol te blijven ontwikkelen.

Scholing waar en wanneer je wil

Wij maken leren flexibel en toegankelijk. Veel van onze opleidingen en cursussen kun je in je eigen tempo volgen. Ook bieden we cursussen zowel online, als op locatie aan – bij jouw bedrijf of ergens anders in de regio. Zo maken we de ontwikkeling van jouw medewerkers nog makkelijker en aantrekkelijker. Of je nu op zoek bent naar een specifieke cursus of een op maat gemaakt traject: onze relatiemanagers denken graag met je mee.

Twee mannen en een vrouw in les setting met docent
Succesverhalen in de regio

DNA Next heeft een bijdrage geleverd aan talloze scholingstrajecten in onze regio. Ontdek welke organisaties je voor gingen.

Cases en referenties

Veelgestelde vragen

Samen vinden we het uit

Als je niet zeker weet welke cursussen en opleidingen je werknemers nodig hebben, of als je hulp nodig hebt bij het ontwikkelen van een leerstrategie voor je organisatie – denken we graag met je mee. Door de vaardigheden van je werknemers in kaart te brengen en een opleidingsplan samen te stellen, krijg je veel meer duidelijkheid.

Contact

Meer over maatwerk en incompany

Neem dan contact met ons op via 088 230 8383 of contact@dna-next.nl.