Navigatie overslaan
Les setting met twee mannen
Voor bedrijven

Scholing voor bedrijven

De vaardigheden en kennis van je werknemers zijn de motor achter het succes van jouw organisatie. Benut het volledige potentieel.

Een leven lang ontwikkelen

De arbeidsmarkt is altijd in beweging en de vraag naar kennis en vaardigheden blijft toenemen. DNA Next speelt hierop in door middel van flexibele bij- en omscholing voor volwassenen. Met onze opleidingen en cursussen zorg je ervoor dat jij en je collega’s bijblijven met de nieuwste trends en technologieën in je vakgebied. Zo maak je jouw organisatie klaar voor de toekomst.

Direct naar

Maatwerk en incompany

Wil je scholing op maat voor jouw werknemers? Of op jouw locatie?

Lees verder

Cases en referenties

Bekijk hoe andere bedrijven jou voor gingen.

Lees verder

Financieringsmogelijkheden

Ontdek of er aantrekkelijke manieren zijn om scholing te betalen.

Lees verder

Scholingsaanbod

Al ons aanbod kan als basis gelden voor een maatwerktraject.

Lees verder

Relatiemanagers

Wie kan jou binnen je vakgebied helpen?

Lees verder
Investeren in je werknemers

Op maat gemaakte cursussen

Onze maatwerktrajecten zijn flexibel qua inhoud en duur en kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften van je organisatie.

Incompany aanbod

In de meeste gevallen kunnen onze cursussen en opleidingen incompany geven worden. Bijvoorbeeld als je graag wilt dat je team leert in een bekende omgeving. Dit om zo weinig mogelijk impact te hebben op de dagelijkse werkzaamheden en tegelijkertijd maximale leerresultaten te bieden.

Kennis in kaart brengen

Weet je niet zeker welke cursussen en opleidingen je werknemers nodig hebben? Heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van een leerstrategie voor je organisatie? Wij denken graag met je mee. Door de vaardigheden van je werknemers in kaart te brengen en een opleidingsplan samen te stellen, krijg je veel meer duidelijkheid. Zo weet je precies welke skills je personeel nodig heeft om je organisatie verder vooruit te helpen.

Investeren in de opleidingen van je personeel is een investering in de toekomst van de organisatie. Met de cursussen en opleidingen van DNA Next kun je er zeker van zijn dat je team de kennis en vaardigheden leert om de uitdagingen van vandaag én morgen aan te gaan.

Neem contact op