Navigatie overslaan
Twee mannen en een vrouw in les setting met docent
Scholing voor bedrijven

Jouw medewerkers klaar voor het werk van morgen

Ons werk verandert. Bijna dagelijks. Ook het werk in onze regio. Denk aan digitalisering, uitdagingen van de energietransitie, zorg voor steeds meer mensen en nieuwe technieken in bijna ieder vakgebied.

Vrouw met oranje trui
Waar en wanneer je wil

Investeren in ontwikkeling

DNA Next biedt flexibele bijscholing en omscholing voor volwassen vakmensen. Met onze opleidingen en cursussen blijven je medewerkers bij in hun vakgebied van vandaag. En zorg jij dat je bedrijf klaar is voor jullie werk én de arbeidsmarkt van morgen.

Wij maken leren flexibel en toegankelijk. Veel van onze opleidingen en cursussen kun je in je eigen tempo volgen. Ook bieden we cursussen zowel online, als op locatie aan – bij jouw bedrijf of ergens anders in de regio. Zo maken we de ontwikkeling van jouw medewerkers nog makkelijker en aantrekkelijker. Of je nu op zoek bent naar een specifieke cursus of een op maat gemaakt traject: onze relatiemanagers denken graag met je mee.

Daarom kies je voor DNA Next

  • Wij zijn thuis in het werkveld in Noordoost-Nederland
  • Vakkennis direct toepasbaar in de praktijk
  • Persoonlijke aanpak van topdocenten uit de praktijk
Vrouw in de techniek
Bekijk video 00:45

DNA Next - Het verhaal

Cover Whitepaper
Kom maar op

Whitepaper - Bijscholing & financiering

Ontdek voordelige scholingsmogelijkheden voor jouw medewerkers, met subsidies die een groot deel van de kosten dekken. Check nu of je in aanmerking komt.

Samen voor optimale inzet

Scholing vinden die past bij de wensen van je organisatie kan een uitdaging zijn. We denken graag met je mee om een geschikte scholingsoplossing te vinden. Ook als je vragen hebt over een van onze opleidingen, of benieuwd bent naar de mogelijkheden van een incompany traject, staan we voor je klaar.