Navigatie overslaan

Sui­kerlaan 17

Een unieke plek waar bedrijfsleven, overheid, onderwijsinstellingen en de omgeving samenwerken aan toekomstbestendig onderwijs. Met de allernieuwste technologieën. Dat is de Energiehub050. Op deze prachtige en gloednieuwe locatie op het Suikerunieterrein in Groningen kun je cursussen en opleidingen volgen die te maken hebben met de energietransitie. Via Energiehub050 geven we praktijkgericht en toekomstbestendig onderwijs. Zo hebben en houden we voldoende vakkundig personeel.

Je kunt de Energiehub050 perfect met de auto bereiken dankzij de gratis parkeergelegenheid op het terrein. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Vanaf Centraal Station Groningen is het ongeveer een halfuur lopen en er stoppen bussen in de buurt. Kijk voor meer informatie op 9292.nl.

Let op: In ieder geval t/m 2024 is de stad Groningen door werkzaamheden aan de Ring minder goed bereikbaar. Dit kan gevolgen hebben voor je reistijd naar de Energiehub050. Bekijk voordat je onderweg gaat de actuele verkeerssituatie.

Adres

Sui­kerlaan 17
9743 DA Groningen
Bekijk op Google Maps

Parkeren

Voldoende gratis parkeergelegenheid.

Telefoon