Koken in de horeca
- Studiemethode Klassikaal
- Duur 0 - 3 maanden
- Lesdagen 11
- Resultaat Mbo-certificaat
- Eerste startdatum 29 januari 2025
Ontwikkel je kookvaardigheden en ga aan de slag in de keuken. Je werkt of wilt in de keuken werken, je wilt breder ingezet worden in de keuken en wil je doorstromen naar een mbo-opleiding in de horeca?
-
Een sterke positie in het werkveld in Noordoost-Nederland
-
Relevant scholingsaanbod wat er toe doet
-
Topdocenten uit de praktijk
Informatie
Meld je aan voor deze cursus
-
Startdatum16 oktober 2024
Cursusdata
De lessen zijn op de woensdagen van 10.00 – 16.00.
- 16 oktober startbijeenkomst 12.00 - 16.00
- 23 oktober 2024
- 6 november 2024
- 13 november 2024
- 20 november 2024
- 27 november 2024
- 4 december 2024
- 11 december 2024
- 18 december 2024
- 8 januari 2025
- 15 januari examen 2025
LocatieGroningen Boumaboulevard 113Noorderpoort -
Startdatum29 januari 2025
Cursusdata
De lessen zijn op de woensdagen van 10.00 – 16.00.
- 29 januari 2025 startbijeenkomst 12.00 - 16.00
- 12 februari 2025
- 26 februari 2025
- 5 maart 2025
- 12 maart 2025
- 19 maart 2025
- 26 maart 2025
- 2 april 2025
- 9 april 2025
- 16 april 2025
- 23 april 2025 examen
LocatieGroningen Boumaboulevard 113Noorderpoort
Deze cursus wordt gegeven in Groningen, Assen, Emmen en Meppel. Heb je interesse in deze cursus, maar staat hier nog geen startdatum bij? Laat dan hier je gegevens achter.
Deze opleiding op maat voor jouw bedrijf?
Wil je deze opleiding als basis voor een maatwerktraject? Voor bedrijven kunnen we speciale onderwijstrajecten samenstellen. Neem hierover contact met ons op. Wij helpen je graag verder.
DNA Next