Navigatie overslaan
11 maart 2024

Waar­zegster Marian trekt vele bezoekers naar de stand van DNA Next op de Noor­delijke Banenbeurs

Afgelopen vrijdag en zaterdag stonden we met DNA Next op de Noordelijke Banenbeurs in het MartiniPlaza in Groningen. Tijdens dit drukbezochte evenement konden bezoekers in onze stand hun talenten ontdekken en de bijpassende mogelijkheden voor hun loopbaan. En dat op een unieke wijze: Talentenlezer Marian was mee met haar spirituele tent om razendsnel een analyse te maken van de talenten van de bezoekers. 

Er stonden continu rijen mensen voor de stand te wachten om ook hun talenten te mogen ontdekken. Om vervolgens in gesprek te gaan met de aanwezige relatiemanagers van DNA Next over de mogelijkheden voor hun ontwikkeling en passende bij- en omscholing. Er volgden mooie gesprekken, er werden contactgegevens uitgedeeld en mooie connecties gemaakt. Er werden zelfs al directe inschrijvingen voor een cursus of interesselijst gedaan. Al met al een groots succes! We zijn blij dat we zoveel mensen hebben kunnen helpen. 

,,Ik lees niet iemands toekomst, maar iemands talenten”

Marian van Noort Talentenlezer

Dagblad van het Noorden

We trokken niet alleen de aandacht van bezoekers, maar ook van het Dagblad van het Noorden. Zij kwamen langs voor een interview. “De organisatie DNA Next (vakopleidingen voor bedrijven en volwassenen) heeft in de strijd om de aandacht van nieuw personeel als een van de weinigen niet gekozen voor bedrijfsprullaria. De verschijning van Marian van Noort (alias de Wandelende Waarzegster) roept in haar blauwe glitterjurk aan een tafeltje in haar hokje de associatie op van een tarotlezeres op de kermis.” – Stef Altena, Dagblad van het Noorden. Lees het hele artikel hier