Navigatie overslaan

Admiraal de Ruy­terlaan 2

Deze locatie van het Alfa-college vind je in hartje Groningen en is ideaal bereikbaar met het openbaar vervoer. Zowel met de bus als lopend vanaf Centraal Station Groningen. De locatie ademt creativiteit. Rondlopend door de locatie kom je langs ruime theorieruimten en praktijklokalen die zijn uitgerust met moderne machines en faciliteiten. Zo kun jij je goed voorbereiden op het werk in de praktijk. Je kunt hier veel verschillende cursussen en opleidingen volgen, met name richting de techniek.

Je kunt de school perfect met het openbaar vervoer bereiken. Vanaf Centraal Station Groningen is het ongeveer een kwartier lopen en er stoppen bussen in de buurt. Kijk voor meer informatie op 9292.nl.

Let op: In ieder geval t/m 2024 is de stad Groningen door werkzaamheden aan de Ring minder goed bereikbaar. Dit kan gevolgen hebben voor je reistijd naar het Alfa-college. Bekijk voordat je onderweg gaat de actuele verkeerssituatie.

Alfa-college Admiraal De Ruyterlaan 35

Adres

Admiraal de Ruy­terlaan 2
9726 GR Groningen
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00 uur

Parkeren

Betaald parkeren kan in de wijk. Gratis parkeren kan bij de locatie Protonstraat. Deze locatie ligt op ca. 10 minuten loopafstand.

Telefoon